Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt uw bestanden rechtstreeks op Atolia bekijken in de formaten Tekst (.txt), Spreadsheet (.xlsx) en Presentatie (.pptx). Om dit te doen, klikt u gewoon op het betreffende bestand en het wordt automatisch geopend.




Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !