Hier is de lijst van bestandsextensies die kunnen worden geopend met de collaborative edition :

Tekstbestanden : "doc", "docm", "docx", "dot", "dotm", "dotx", "epub", "fodt", "htm", "html", "mht", "odt", "ott", "pdf", "rt", "txt", "djvu", "xps"

Spreadsheetbestanden : "csv", "fods", "ods", "ots", "xls", "xlsm", "xlsx", "xlt", "xltm", "xltx"

Presentatiebestanden : "fodp", "odp", "otp", "pot", "potm", "potx", "pps", "ppsm", "ppsx", "ppt", "pptm", "pptx"

Wees echter voorzichtig, de url die wordt opgehaald is alleen bruikbaar als de persoon die de url opent is ingelogd en ook in de werkgroep zit waarin het bestand wordt gedeeld. Het is mogelijk om elk ander type document te uploaden of te downloaden. Alleen PDF, PNG, JPEG kunnen direct op Atolia worden bekeken.