Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Videoconferencing is beschikbaar op alle recente browsers die WebRTC-technologie ondersteunen. Dit zijn onder andere Microsoft Edge, Google Chrome en Mozilla Firefox. Zorg er echter voor dat u uw browser bijwerkt: een te oude versie voorkomt dat uw videogesprekken goed werken.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !