Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Hier zijn de verschillende rollen in Atolia :

Administrator: naast de functionaliteiten van een klassieke gebruiker heeft u de control op uw werkplek! 💼

Vanuit uw Administratiepaneel heeft u toegang tot de Gebruikersinstellingen: u kunt gebruikers toevoegen, verwijderen of blokkeren van uw werkruimte. U kunt ook beslissen of gebruikers het recht hebben om nieuwe medewerkers uit te nodigen op uw Atolia-werkplek. 👥
U hebt toegang tot een overzicht van de verschillende activiteiten van gebruikers, groepen, modules (aantal gebruikers, groepen, verzonden berichten, evenementen...).📊
Deze rol geeft u ook toegang tot de -parameters van de Atolia ruimte en tot de geschiedenis van de facturen.
U hebt ook toegang tot werkgroepen en u kunt ze exporteren, hernoemen of verwijderen.
Al deze mogelijkheden worden weergegeven in het Administratiepaneel. Klik hiervoor op uw profiel linksboven in uw interface en vervolgens op « Administratie ».




Gebruiker: deze rol biedt u vele mogelijkheden ! 😎

Als gebruiker kunt u deelnemen aan gesprekken en visioenen om in contact te blijven met uw medewerkers.
In deze rol kun je ook projecten en taken aanmaken en agendas en evenementen organiseren. 📅
U kunt ook uw documenten opslaan, delen en verwijderen om efficiënter te werken.
Met de Premium aanbieding heeft u toegang tot de Collaborative editing functionaliteit van de documenten.
U heeft ook het recht om 3 of 5 gasttoegang te geven in de Standaard en Premium aanbiedingen.


Gast: de ideale status voor uw medewerkers, partners of klanten! 👥

Een gast kan berichten en maximaal 100MB aan documenten uitwisselen in de groep waar hij/zij aan toegevoegd is. Deze persoon wordt alleen gelezen op agenda's, projecten en kennisbestanden. 👀
Een gast heeft alleen toegang tot de groepen waarvoor hij of zij is uitgenodigd. In deze rol kun je geen directe berichten sturen naar medewerkers in andere groepen.


En in een werkgroep :

gebruiker of gast: kan eigen berichten, documenten en mappen aanmaken, wijzigen en verwijderen.

De groeps- of kamerbeheerder: kan berichten, documenten en mappen voor alle gebruikers (inclusief andere beheerders) bewerken en verwijderen.

De schepper van een groep of beheerder van de kamer: kan de betreffende groep verwijderen.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !