Maak een goede start met onze Standaard aanbieding. Het is gratis voor maximaal 10 gebruikers! Perfect om vertrouwd te raken met de essentiële kenmerken van Atolia:

messaging en videoconferentie 📣
opslag van documenten 📁
projectbeheer in kanbanmodus ⏲️
het delen van kalenders 📅

Maar wees voorzichtig, je krijgt de smaak te pakken! Zodra de eerste positieve effecten voelbaar zijn (tijdsbesparing, sereniteit, verhoogde efficiëntie), zult u verder willen gaan. Om onbeperkt te kunnen profiteren van Atolia's functionaliteiten en nieuwe te ontdekken:

collaboratieve redactie van documenten 📝
groepscategorisatie en rechten in groepen 🔑
de taakweergave in de planning en het Ganttgrafiekformaat 🎯

Daarvoor kan niets eenvoudiger zijn.

Als uw team minder dan 100 mensen heeft, past de Premium-versie u als een handschoen. U kunt kiezen voor een maandelijkse of jaarlijkse facturering, per gebruiker. U profiteert van een gratis proefperiode van 30 dagen.

Voor grotere gemeenschappen, grote stammen, SBF120 of Euro Stoxx 50 leden is een andere manier mogelijk. Dit is het Bedrijfsaanbod: op maat gemaakt voor inzet en functionaliteiten. Met de toegevoegde bonus van meer flexibele prijzen (werkruimten en gebruikers gefactureerd op een vaste, glijdende schaal) en een nog meer toegewijde klantenservice. Als u meer wilt weten over de verschillen tussen het Premium- en het Enterprise-aanbod, klik dan hier.

En als u een vereniging of overheidsinstelling bent, kunt u profiteren van preferentiële tarieven. Neem contact met ons op om het te bespreken!

Voor meer details over ons prijsbeleid kunt u terecht op de pagina prijzen.