Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Er zijn verschillende filters om uw zoekopdrachten te verfijnen en u in staat te stellen bepaalde taken snel te vinden:

Op status: lopende of voltooide taken
Door middel van labels
Op datum
Door gebruiker

Ga hiervoor naar het betreffende project en kies eenvoudigweg uw filters uit het aanbod bovenaan uw scherm.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !