Atolia is een digitale werkruimte die teams in staat stelt om heel gemakkelijk met elkaar te communiceren en samen te werken om de productiviteit** te verhogen. 💪
Gericht op bedrijven die zich zorgen maken over de veiligheid van hun gegevens, integreert deze 100% Made In France oplossing alle noodzakelijke tools om in teamverband en op afstand te werken.
Atolia is een oplossing aanbevolen door het Franse Ministerie van Economie en Financiën om telewerken te bevorderen.

Met Atolia creëren teams werkgroepen (per thema, project, klant...) waarin ze kunnen :
Stuur elkaar instant berichten 💬
Bel elkaar per videoconferentie 🎥
Documenten delen 📝
Deel hun agenda's (en synchroniseer ze met Google Calendar, iCal of Outlook) 📅.
Plannen en beheren van hun projecten op lange termijn (kanban-taakbeheer). 🧐

Bovendien stelt de functie « collaboratief bewerken » teams in staat om documenten in Tekst (.txt), Spreadsheet (.xlsx) en Presentatie (.pptx) te delen, in real time te bewerken en op te slaan. Teams kunnen dus tegelijkertijd aan dezelfde bestanden werken. 💡

Atolia is onder andere het all-in-one platform, als een soort digitaal Zwitsers legermes zonder uiterlijke kenmerken.
Deze oplossing maakt het mogelijk om het teamwerk te vereenvoudigen in één enkele ruimte, terwijl de gegevens van bedrijven die te vaak verspreid zijn, worden samengevoegd.

Atolia is beschikbaar op de web browser en desktop applicatie (onder Windows en MacOS) maar ook op mobile en tablet (onder iOS en Android). 💻

*100% Frans