Voor ons zijn de privacy en veiligheid van uw gegevens zijn onze prioriteiten. 🔐
Zo is Atolia als Frans bedrijf niet onderworpen aan de Amerikaanse Cloud Act: klantgegevens blijven vertrouwelijk, voor een volledige naleving van de RGPD. Inderdaad, alle infrastructuur wordt in Frankrijk gehost op Outscale (Dassault Systèmes), gecertificeerd ISO 27001, ISO 27017, ISO 27018 en SecNumCloud.

Alle gegevens van onze klanten zijn gecodeerd, zowel tijdens het transport als bij opslag op onze infrastructuur.
Gebruikers kunnen ook kiezen voor een on-premise installatie of in een private cloud.

Meer informatie is ook beschikbaar op onze Atolia's veiligheidspagina.