Ja, het is mogelijk om wereldwijd herinneringen aan een kalender te configureren. U kunt dit instellen bij het maken van de kalender of later in de opties die toegankelijk zijn via het instellingenwiel.
Er zijn dan meerdere waarden beschikbaar: 10 min, 30 min, 1 uur, 2 uur, 1 dag of 2 dagen ervoor. Dit zal een melding in de aanvraag opleveren, evenals een herinnering per e-mail.