Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Ja, het platform is overal toegankelijk via computer, tablet en mobiel. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding om toegang te krijgen tot Atolia. 👍
Daarnaast werken we samen met de IT-afdelingen van uw bedrijven om veiligheidsmaatregelen te implementeren die zijn aangepast aan telewerken of mobiliteit (VPN, 2FA...).

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !