Als u de beheerder van de werkruimte bent, kunt u kiezen tussen twee opties:
Alleen beheerders van werkruimtes kunnen nieuwe medewerkers uitnodigen.
Zowel beheerders als gebruikers van de werkruimte kunnen nieuwe medewerkers uitnodigen.

Om dit te doen, gaat u naar uw profiel linksboven in uw interface en selecteert u Administratie. In Instellingen en vervolgens Invitatiebeheer, heeft u de keuze tussen Alleen beheerders en Beheerders en gebruikers.