U kunt ervoor kiezen om het gebruik van GIF's binnen uw bedrijf niet mogelijk te maken. Om dit te kunnen doen, moet u een beheerdersaccount hebben. De optie is toegankelijk vanuit het administratiepaneel: ga naar uw profiel linksboven in de interface en klik vervolgens op « Administratie », op het tabblad « Instellingen » en vervolgens « Instant Messaging Settings ».