U moet een beheerder zijn om toegang te krijgen tot deze functie. U kunt de module activiteitsberichten (Kennis, Projecten, Agenda's, Documenten) die in de werkgroepen worden weergegeven in- of uitschakelen. 💬 Deze instelling geldt voor alle groepsleden.
Klik hiervoor op het symbool « Parameters » rechtsboven in uw werkgroep, vervolgens op « Meldingen » en « Modules activiteitsberichten ».

Activiteiten van de module uitschakelen