Voor meer organisatie is het mogelijk om subtaken aan te maken. Om dit te doen, klik op de taak en klik dan op « + Meer opties... ». Selecteer vervolgens in de sectie « Subtask List », « Toevoeging van een nieuwe subtaak ». U kunt ook een nieuwe aangepaste lijst van subtaken toevoegen door te klikken op « Toevoegen van een lijst ». Deze lijst kan te allen tijde worden hernoemd of verwijderd.

Subtask List