Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Ja, dit is mogelijk door naar uw profiel linksboven in uw interface te gaan en dan te klikken op « Mijn profiel » en op de « knop Vraag een archief » in het tabblad « Uw Atolia data ». Na manuele validatie door onze teams ontvangt u per e-mail een ZIP-bestand met de export van uw gegevens in CSV-formaat, evenals uw documenten.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !