Bij Atolia is de privacy en veiligheid van uw gegevens zijn onze prioriteiten. 🔐
Zo valt Atolia als Frans bedrijf niet onder de Amerikaanse Cloud Act: klantgegevens blijven vertrouwelijk en in overeenstemming met de RGPD.
Alle klantgegevens zijn gecodeerd, zowel tijdens het transport als bij opslag op onze infrastructuur.
Gebruikers kunnen ook kiezen voor een on-premise installatie of in een private cloud.

We implementeren meer dan 50 beveiligingsmaatregelen: datahosting, specifieke ontwikkelingen, audits, bedrijfscontinuïteitsplan of fysieke beveiliging van onze gebouwen.

U kunt ze hier ontdekken: https://www.atolia.com/fr/securite/