Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

In een werkgroep kunt u naar een document of een bericht zoeken door op de 🔎 uitsparing rechtsboven in uw interface te klikken en de naam van het verzonden bestand of bericht in te voeren. U kunt uw zoekopdracht filteren door de gebruiker te selecteren die het bericht heeft verzonden, de datum en het type zoekopdracht (document of bericht).



Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!