Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om uw focus op uw doelen te houden, zijn de taken die aan u zijn toegewezen en die een vervaldatum hebben, zichtbaar in uw Atolia-kalender. 📅

Ga hiervoor naar uw agenda en selecteer de projecten die u wilt weergeven in het zijmenu aan de rechterkant van uw scherm.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !