Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt de deelnemers dempen, d.w.z. hun microfoon uitschakelen door te klikken op het symbool Instellingen naast Gebruikers aan de linkerkant van uw scherm.
U heeft dan de keuze tussen Mute everyone en Mute all users except the presenter . 🤫

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !