Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Tijdens het gesprek kunt u de spreektijd van elk van uw gesprekspartners zien. Klik hiervoor op het symbool « Meer acties » rechtsonder in het scherm, klik dan op « Statistieken van de beller ».⏱

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !