Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Voordat u een taak aan een persoon toewijst, moet u zich ervan vergewissen dat u het project op voorhand met een groep hebt gedeeld.
Om een taak aan een gebruiker toe te wijzen, klikt u op de taak en vervolgens op « Assign members » en voert u de voor- of achternaam van uw medewerker in. 👥

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !