Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Wanneer nieuwe gebruikers aan uw ruimte worden toegevoegd, worden ze automatisch standaard in de « Algemene groep » geplaatst. Deze groep wordt dan optioneel.
U kunt dan naar wens gebruikers toevoegen aan andere werkgroepen.

Om een gebruiker aan een groep toe te voegen heeft u twee mogelijkheden:

Ga naar het tabblad « Groepsleden » rechts in het zijmenu van uw groep.
Klik op het « Settings » symbool in de rechterbovenhoek van de groep en selecteer « Leden toevoegen ».

In beide gevallen kunt u leden met permanente of gasttoegang toevoegen.



Vanuit het admin panel kan de beheerder kiezen of hij de mogelijkheid om nieuwe mensen uit te nodigen op de werkplek en dus op bepaalde groepen, al dan niet delegeert aan gebruikers.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !