Wanneer nieuwe gebruikers aan uw ruimte worden toegevoegd, worden zij automatisch in een groep geplaatst die u van tevoren hebt gekozen in het tabblad Instellingen van uw beheerpaneel.

Om een gebruiker aan een groep toe te voegen, hebt u twee mogelijkheden :

Ga naar het Groepsleden tabblad rechts in de zijbalk van uw groep.
Klik op het symbool Leden toevoegen rechtsboven in de groep.

In beide gevallen kunt u leden toevoegen met permanente toegang of met gasttoegang. U kunt ook de registratielink kopiëren en e-mailen naar de gebruikers die u wilt toevoegen.

In het beheerpaneel kan de beheerder kiezen of hij al dan niet aan gebruikers de mogelijkheid delegeert om nieuwe mensen uit te nodigen voor de werkruimte en dus voor bepaalde groepen.