Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om nieuwe medewerkers aan een kennispagina toe te voegen, klikt u op de betreffende pagina. Selecteer « Collaborator toevoegen » in het « Collaborators » gedeelte van het zijmenu en voer de voor- of achternaam van de Collaborator in. Dit wordt dan weergegeven in het veld « Shared Pages » van uw medewerkers. 👥

Nieuwe medewerkers toevoegen
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !