Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U hebt alleen toegang tot deze functie als u de beheerder of de maker van de groep bent.
Om integraties aan een groep toe te voegen, gaat u naar de betreffende groep. Klik op het « Settings » symbool in de rechterbovenhoek en selecteer « Integraties ».





Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !