Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om gebruikers toe te voegen aan een project, ga naar het betreffende project en klik op « Gedeeld ». Kies dan de groep waarmee je het project wilt delen. 👥

U kunt het project niet delen met een bepaalde medewerker, maar alleen met een groep.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !