Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om gebruikers aan een project toe te voegen :

Op de startpagina van Project Management klikt u rechtsboven op Instellingen van het betreffende project en vervolgens op Delen.



Als u op het betreffende project bent, klikt u op Delen rechtsboven in de interface.



U kunt het project niet met een bepaalde medewerker delen, alleen met een groep.
Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!