Om toe te voegen mensen aan uw Atolia ruimte, heeft u verschillende mogelijkheden 👥 :

Klik op de Gebruikers toevoegen knop links onderaan uw interface.

U kunt ze ook toevoegen door de inschrijvingslink te kopiëren en te delen in uw ruimte, bijvoorbeeld in een e-mail met meerdere geadresseerden. Of u kunt hun email adres direct invoeren en u zult in staat zijn om de rol te selecteren die uw gebruiker zal hebben. Voor meer informatie over de verschillende rollen die beschikbaar zijn op Atolia, raadpleegt u het speciale artikel in ons helpcentrum.

Als u een administrator bent, ga dan naar uw admin paneel 👥
Klik op het drop down menu linksboven in uw interface en selecteer Administratie. Ga naar het Gebruikers tabblad. Het enige wat u hoeft te doen is klikken op Een gebruiker toevoegen aan de rechterkant van uw scherm en de gevraagde informatie in te vullen.