Een gast is een gratis lid van Atolia en kan alleen lid zijn van een specifieke werkgroep. Hij/zij heeft beperkte toegang tot de ruimte: hij/zij kan berichten uitwisselen, maar heeft alleen leestoegang tot de verschillende modules van de ruimte. Voor meer informatie over de gastrol nodigen wij u uit op deze link te klikken. 👈

Om een gast aan een werkgroep toe te voegen, zijn er twee mogelijkheden. Ga naar de werkgroep waar u de gast aan wilt toevoegen, en dan:
Klik op het pictogram "Gebruikers toevoegen", vul het e-mailadres in en selecteer vervolgens de gastrol.

Ga naar het tabblad "Leden" in de zijbalk aan de rechterkant van de werkgroep en klik op "Toevoegen". Vul het emailadres in en selecteer de gastrol.