Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U hebt alleen toegang tot deze functie als u een moderator (maker van groepen) of beheerder bent.
Om een emoji aan een werkgroep toe te voegen, navigeert u naar de groep. Klik op het symbool Instellingen rechtsbovenaan en selecteer Herbenoemen. Klik dan op de + en voeg de emoji toe die je wilt.

Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!