Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Als u het Atolia-platform definitief wilt verlaten, gaat u naar uw profiel linksboven in uw interface. Klik vervolgens op Mijn profiel en selecteer onderaan de pagina Mijn account verwijderen. U kunt uw account alleen verwijderen als u één werkruimte heeft. Als u er meer dan één heeft, moet u ze eerst via uw profiel verlaten om vervolgens uw account te verwijderen.

Gelieve er nota van te nemen dat :

Als u de laatste beheerder in een werkruimte bent en er nog andere gebruikers in die werkruimte aanwezig zijn, kunt u de werkruimte pas verlaten nadat u een nieuwe beheerder hebt aangewezen.

Als je de laatste gebruiker in een kamer bent, zal de kamer permanent verwijderd worden als je hem verlaat.

In de pakketten Premium en Business verwijdert de permanente deactivering van een Atolia-gebruikersaccount niet de berichten, documenten, projecten en gebeurtenissen die in de werkruimte zijn uitgewisseld.

In het Enterprise pakket kunnen wij u een aangepast archiverings- en verwijderingsbeleid aanbieden.

Laat ons weten waarom u ons verlaat (via online support), aangezien we voortdurend op zoek zijn om de toepassing te verbeteren 😉
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !