Als u het Atolia platform voorgoed wilt verlaten, ga dan naar uw profiel linksboven in uw interface. Klik dan op « Mijn profiel » en selecteer onderaan de pagina « Verwijder mijn account ».

Let op: :

als u de laatste beheerder bent die nog in een ruimte aanwezig is en er nog andere gebruikers in die ruimte aanwezig zijn, kunt u die ruimte pas verlaten nadat u een nieuwe beheerder hebt aangesteld.

als u de laatste gebruiker bent die op een spatie aanwezig is, wordt de spatie permanent verwijderd als u deze verlaat.

In de Standaard en Premium aanbiedingen wordt door de permanente deactivering van een Atolia gebruikersaccount de door deze gebruiker uitgewisselde berichten, documenten, projecten en gebeurtenissen in de werkruimte niet verwijderd.

In de Company aanbieding kunnen wij u een op maat gemaakt archiverings- en verwijderingsbeleid aanbieden.

Aarzel niet om ons de redenen voor uw vertrek te laten weten (via online ondersteuning), want we proberen de applicatie 😉voortdurend te verbeteren.