Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om gebruikers uit een groep te kunnen verwijderen, moet u de beheerder of de maker van de groep zijn.
Ga naar het tabblad « Groepsleden » in het zijmenu aan de rechterkant van uw scherm. Beweeg uw muis over de naam van de persoon die u wilt verwijderen en klik op « Verwijder ».

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !