Beweeg uw muis over het bericht dat u wilt verwijderen en klik vervolgens op het « Trash » symbool om het te verwijderen. 🗑️

Verwijder een verzonden bericht

Als u een beheerder bent, kunt u de tijd beheren die nodig is om berichten te verwijderen uit het beheerderspaneel: ga naar uw profiel linksboven in uw interface, klik op « Administratie », op het tabblad « Instellingen » en vervolgens op « Instant Messaging Settings ».