Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Alleen de beheerder van de ruimte kan deze functie gebruiken.

Het verwijderen van een Atolia ruimte is onomkeerbaar: na verwijdering kunnen berichten en bestanden niet worden teruggehaald.

Om een kamer te verwijderen, moet je eerst alle leden van de kamer verwijderen. Om dit te doen, ga naar uw administratie paneel, dan naar het Gebruikers tabblad. Controleer alle gebruikers en verwijder ze. In de Instellingen van uw bedrijf wordt de knop Verlaat spatie Verwijder spatie. Klik er gewoon op en je ruimte wordt gewist.

Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!