Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Alleen de ruimtebeheerder kan deze functie gebruiken.

Het schrappen van een Atoly-ruimte is onomkeerbaar: na verwijdering kunnen berichten en bestanden niet meer worden hersteld .

Ga op uw computer naar uw profiel linksboven in uw interface, klik op « Mijn profiel », en vervolgens op « Verleng de ruimte naam van uw organisatie ».

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !