Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om deze functie te gebruiken, moet u de beheerder of gebruiker zijn die het project heeft gemaakt.
Om een project te verwijderen, klikt u op het « Settings » ⚙️en symbool rechtsboven in het project en vervolgens klikt u op « Delete ». 🗑️

Verwijder een project
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !