Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U hebt alleen toegang tot deze functie als u de beheerder of maker van de betreffende groep bent.
Om een groep te verwijderen, gaat u naar de betreffende groep. Klik op het « Settings » symbool in de rechterbovenhoek en selecteer « Verwijder groep ». 🗑️

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !