Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Voor verwijder gebruiker moet u de ruimtebeheerder zijn.
Ga naar je profiel linksboven in je interface, klik op « Administratie », je wordt direct doorgestuurd naar het tabblad « Gebruikers ». Klik dan op het symbool « ... » in de kolom « Acties » van de betreffende persoon. Klik ten slotte op « Verwijder ». 🗑️

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !