Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om een evenement te verwijderen, is het eenvoudig! Klik op de gebeurtenis en klik vervolgens op de rode knop « Verwijder ». Uit voorzorg verschijnt er een tabblad met de vraag om bevestiging, klik nogmaals op « Verwijder ».

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !