Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Alleen de ruimtebeheerder, de moderator en de gebruiker die de map heeft aangemaakt kunnen deze verwijderen.
Om dit te doen, klikt u gewoon op het prullenbak symbool van de map in kwestie. 🗑️

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !