Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt de status van uw gesprekspartners verwijderen door te klikken op het symbool Instellingen naast de sectie Gebruikers aan de linkerkant van uw scherm en vervolgens op Alle statuspictogrammen verwijderen .

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !