Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt een voorgedefinieerde kleur kiezen of deze naar eigen wens aanpassen. 🎨

Om de kleur van een project te veranderen:

Klik op de Project Management startpagina op Instellingen rechtsbovenaan het betreffende project en vervolgens op Project Opties.



Als u op het betreffende project bent, klikt u op Instellingen rechtsboven in de interface.

Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!