Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt tijdens uw gesprek een status toevoegen om uw bellers te laten weten wat uw stemming is of wat uw mening is over wat er is gezegd.
Klik hiervoor op uw naam links op uw scherm, op Status instellen en vervolgens op de gewenste modus.
Om de geselecteerde status te verwijderen, klikt u op uw naam en vervolgens op Verwijder status .

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !