Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U heeft de mogelijkheid om uw facturatiegegevens te wijzigen via het platform. Ga naar je profiel linksboven in je interface, selecteer « Administratie », dan « Betalingsinformatie » en klik op « Wissel mijn informatie ».

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !