Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt uw factureringsgegevens via het platform wijzigen. Ga naar uw profiel linksboven in uw interface, selecteer "Administratie", vervolgens "Betalingsinformatie" en klik op "Mijn informatie wijzigen".

Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!