Om uw wachtwoord te wijzigen, gaat u naar uw profiel linksboven in uw interface. Klik dan op « Mijn profiel ».

Het is ook mogelijk om het wachtwoord van uw Atolia ruimte direct vanaf uw mobiel te wijzigen. Ga naar je profiel linksboven in je interface en klik op « Wijzig » in je beveiligings- en privacyinstellingen.

Voor meer veiligheid kunt u een robust wachtwoord kiezen (hoofdletters, kleine letters, cijfers, speciale tekens).