Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Alleen beheerders kunnen aanbiedingen wijzigen. Wanneer een aanbod wordt gekozen, geldt dit voor alle gebruikers die in de betreffende ruimte aanwezig zijn.

Ga naar je profiel linksboven in je interface. Selecteer « Administratie » en klik vervolgens op « Subscriptie » in het horizontale menu. Kies dan het aanbod dat u wilt.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !