Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U hebt alleen toegang tot deze functie als u een moderator (maker van groepen) of beheerder bent.
Om de emoji van een werkgroep te wijzigen, gaat u naar de betreffende groep. Klik op het symbool 'Instellingen' in de rechterbovenhoek en selecteer 'Hernoemen'. Klik dan op de emoji en verander hem zoals je wilt. ✏️

Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!