Momenteel is Atolia beschikbaar in Frans en Engels. De oplossing neemt standaard de taal van uw browser, maar u kunt deze op elk moment wijzigen. Klik hiervoor op de naam van uw werkruimte linksboven in uw interface en klik op « Mijn profiel ». Klik dan op « Wijzig » in het vakje « Persoonlijke informatie ». Kies de gewenste taal en klik vervolgens op « Save ».

Als u ons wilt helpen Atolia in nieuwe talen te vertalen, neem dan gerust contact met ons op via de online chat! 😉