Momenteel is Atolia beschikbaar in Frans en Engels. De oplossing neemt standaard de taal van uw browser, maar u kunt deze op elk moment wijzigen. Klik hiervoor op de naam van uw werkruimte linksboven in uw interface en klik op « Mijn profiel ». Kies in het vak Persoonlijke gegevens de taal van uw voorkeur en klik vervolgens op Opslaan.

Als u ons wilt helpen Atolia in nieuwe talen te vertalen, neem dan gerust contact met ons op via de online chat! 😉