Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om de omslagfoto van uw pagina te wijzigen, klikt u op de betreffende kennispagina en de afbeelding verschijnt rechtsonder in uw interface. Klik op de huidige coverafbeelding, selecteer een andere afbeelding en klik op « Besparing ». 🖼️

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !