Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt de instellingen van de verschillende randapparatuur wijzigen door te klikken op het symbool Micro boven aan uw tabblad.



U kunt ook uw camera-instellingen wijzigen (apparaat en kwaliteit) door met uw muis te dubbelklikken op het symbool Camera.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !