Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Klik tijdens uw videogesprek op het « Informatie » symbool. Kopieer gewoon de link en stuur hem naar mensen buiten uw ruimte. U heeft ook de mogelijkheid om de videoconferentie te beveiligen door een wachtwoord te integreren. 🔐

Stuur een link naar een videoconferentie
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !