Om een vervaldatum aan een taak toe te voegen, klikt u op de taak en vervolgens op « Stel een vervaldatum in » en selecteer de datum. U kunt een begin- en einddatum aan de taak toewijzen. Dit wordt weergegeven in de globale weergave van « Mijn taken » zodat u altijd op de hoogte bent. ⏱
Een zeer nuttige functie voor uw projectmanagement, vooral wanneer u gebruik maakt van een agile methode zoals een kanbanbord.