Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt « opflakkeren » of « achteruit » uw hand tijdens een telefoontje om uw bellers te laten weten dat u wilt spreken. Klik hiervoor op het « Hand » symbool linksonder in het scherm. ✋
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !